Haz

Okulumuzda 8 Haziran Perşembe günü "Ahmet Sani Gezici Çok Programlı Anadolu Lisesi 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni" gerçekleştirilmiştir. Öğrencilerimize gelecek yaşamlarında, eğitim ve öğretim hayatlarında başarılar dileriz.

Haz

Okulumuzda Grafik ve Fotoğraf Alanı Yıl Sonu Sergisi gerçekleştirilmiştir. Emeği geçen öğretmenlere ve öğrencilere teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuzda Yıl Sonu Resim Sergisi gerçekleştirilmiştir. Emeği geçen öğretmenlere ve öğrencilere teşekkür ederiz.

May

29 Mayıs İstanbul'un Fethi okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlanmıştır. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Okulumuzda Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı Yıl Sonu Sergi açılışı gerçekleştirilmiştir. Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Okulumuzda "19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı" kapsamında program gerçekleştirilmiştir. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Okulumuzda "Gençlik Haftası" kapsamında Sanat Atölyeleri ve Spor müsabakaları ile sergi etkinlikleri gerçekleştirilmiştir. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Okulumuzda Mayıs 2023 Kariyer Günlerinin 3. gününde Dijital Strateji Uzmanı İsmail Orhan POSTALCIOĞLU tarafından seminer gerçekleştirilmiştir. Kendilerine gerçekleştirdikleri seminer ve katkıları için teşekkür ederiz.

May

Okulumuzda Mayıs 2023 Kariyer Günlerinin 3. gününde Medeniyet Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesinde görev yapan Prof. Dr. Füsun EKŞİ tarafından seminer gerçekleştirilmiştir. Kendilerine gerçekleştirdikleri seminer ve katkıları için çok teşekkür ederiz.

May

Okulumuzda Mayıs 2023 Kariyer Günlerinin 3. gününde EKS Mutfak Akademisinden Eyüp Kemal SEVİNÇ tarafından seminer gerçekleştirilmiştir. Kendilerine gerçekleştirdikleri seminer ve katkıları için teşekkür ederiz.

May

Okulumuzda Kariyer Günlerinin 2. gününde Gardrops Marka Müdürü Sena Seher ÖZKAN tarafından seminer gerçekleştirilmiştir. Kendilerine gerçekleştirdikleri seminer ve katkıları için teşekkür ederiz.

May

Okulumuzda Mayıs 2023 Kariyer Günlerinin 2. gününde Eğitmen Şef, Öğretim görevlisi Duygu TUĞCU öğrencilerimize seminer vererek kendi kariyer sürecini paylaşmıştır. Kendilerine gerçekleştirdikleri seminer ve katkıları için teşekkür ederiz.

May

Okulumuzun gelenekselleşen 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen Mayıs 2023 Kariyer Günlerinin 1. gününde Çocuk Gelişimi Uzmanı Psikolog Yazar Filiz ŞAHİN'i ağırladık. Kendilerine gerçekleştirdikleri seminer ve katkıları için teşekkür ederiz.

May

Okulumuzda T.C. Sağlık Bakanlığı Kadıköy Toplum Sağlığı Merkezi Hekimi Korkmaz TUZCUOĞLU ve Hemşire Elif YILMAZ  tarafından "Ağız ve Diş Sağlığı Semineri" gerçekleştirilmiştir.

Kendilerine teşekkür ederiz.

May

25 Nisan 2023 Salı günü İstanbul gezimiz.

Aşiyan / Tevfik Fikret Evi ( Edebiyat-ı Cedide Müzesi)

Aşiyan'ın Sâkinleri (Yahya Kemal Beyatlı, Ahmet Hamdi Tanpınar, Orhan Veli Kanık, Attila İlhan)

Rumeli Hisarı / Hisar Müzesi

Emirgân Korusu