Ara

Okulumuzda 11. ve 12.sınıf öğrencilerine yönelik Şişli Meslek Yüksekokulundan gelen uzman tarafından meslek seçimi, motivasyon ve sınav sistemi hakkında bilgilendirme semineri gerçekleştirilmiştir. Katkılarından dolayı kendilerine teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuzda Değerler Kulübü ve Çedes Projesi kapsamında " İstanbul Kültür Gezisi " konulu gezi düzenlenmiştir. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

'’Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir.'’ Mustafa Kemal Atatürk

5 Aralık Türk Kadınına Seçme ve Seçilme Hakkının Verilişinin 89. Yılı Kutlu Olsun.

Ara

Okulumuzda İŞKUR tarafından Mesleki Eğitim Semineri gerçekleştirilmiştir.

Kas

Okulumuzda "24 Kasım Öğretmenler Günü" kapsamında program gerçekleştirilmiştir. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz. 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun.

Kas

Dünya Felsefe Günü kapsamında okulumuzda çeşitli etkinlikler gerçekleştirilmiştir. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzda 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası kapsamında etkinlikler düzenlenmiş, Atatürk'ü Anma programı gerçekleştirilmiştir. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzda "29 Ekim Cumhuriyet Bayramı" kapsamında kutlama programı gerçekleştirilmiştir. "100.yılında Cumhuriyetin Yüzü" temalı şiir, kompozisyon ve afiş yarışmalarında dereceye giren öğrencilerimize belgeleri takdim edilmiştir. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere kahraman silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyoruz.  Cumhuriyet Bayramımız ve 100.yılımız kutlu olsun.

Kas

Okulumuzda Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlamaları kapsamında Matematik zümresi tarafından etkinlik gerçekleştirilmiştir. 12/E sınıfı öğrencilerinden Tuğçe Demiral ve Nisa Bozdağ Trigonometri konusunda, 12/F sınıfı öğrencilerinden Buket Genç, Öznur Ebiri ise Logaritma konusunda bilgilendirici sunumlar yapmışlardır. Sunumların içeriklerinde ilgili konuların ne anlama geldiği, tarihi gelişimi, hangi alanlarda kullanıldığına yer verilmiştir. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzda Cumhuriyetin 100.yılı kapsamında Fizik ve İngilizce branşları tarafından sergi düzenlenmiştir. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzda Grafik ve Fotoğraf Alanı tarafından "Yüzüncü Yılında Cumhuriyetin Yüzü" temalı afiş yarışması düzenlenmiştir. Yarışma sonucunda Birinci İrem Fatma DOKTAŞ, İkinci Zeynep BİNGÖL, Üçüncü Rumeysanur HALLAÇ olmuştur, öğrencilerimizi tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuz Grafik ve Fotoğraf Alanı öğrencileri ile Beyoğlu Kültür Yolu Festivalinde düzenlenen sergilere gezi gerçekleştirilmiştir. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Aziz İstanbul'umuzun düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm İstiklâl kahramanlarımızı rahmet ve minnetle anıyoruz.

Eyl

Okulumuz Grafik ve Fotoğraf Alanı öğrencileri ile 24. Endüstriyel Reklam ve Dijital Baskı Teknolojileri Fuarına gezi düzenlenmiştir. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı okulumuzda ilk ders zilinin çalmasıyla birlikte başladı. Tüm öğrencilerimizin başarılarla dolu bir yıl geçirmelerini temenni ederiz.