Şbt

Kadıköy İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri okulumuzu ziyaret ederek okulumuz hakkında bilgi almıştır.  Grafik ve Fotoğraf, Çocuk Gelişimi-Eğitimi ve Yiyecek İçecek Hizmetleri öğretmenleri tarafından bölüm tanıtımları gerçekleştirilmiştir. Ziyaretleri için kendilerine teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuzda acil durum tatbikatı gerçekleştirilmiş, öğrenci, öğretmen ve personellerin katılımı ile tamamlanmıştır. Öğrencilere acil durumlarda yapılması gerekenlerle ilgili bilgi verilmiştir.

Şbt

Okulumuzda "8-14 Mart Bilim ve Teknoloji Haftası" kapsamında çeşitli etkinlikler gerçekleştirilmiştir. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuzda, 27 Şubat 2024 tarihinde "Ekmek ve Gıda Atölyeleri" gerçekleştirilecektir.

Şbt

Okulumuz Kadıköy ÇPAL voleybol takımımız "Petrol Ofisi Okul Spor Kulüpleri Ligi" turnuvasında birinci olmuştur. Şampiyon olan öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Şbt

Okulumuz Servet Meryem Bayramoğlu Anaokulu'nda "Güneş Sistemi Modeli Etkinliği" gerçekleştirilmiştir. Emeği geçen öğretmenlere teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuzda 10.sınıf öğrencilerine İŞKUR tarafından "Geleceğin Meslekleri Semineri" gerçekleştirilmiştir.

Şbt

Okulumuzda 11. ve 12.sınıf öğrencilerine Doğuş Üniversitesi tarafından "YKS ve Meslek Tercihi Semineri" gerçekleştirilmiştir.

Şbt

Okulumuz Servet Meryem Bayramoğlu Anaokulu'nda "100.Gün Etkinliği" gerçekleştirilmiştir. Emeği geçen öğretmenlere teşekkür ederiz.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim yılının 1. dönemini başarı ile tamamlayan öğrencilerimizi tebrik ederiz. İyi tatiller.

Ock

Okulumuzdaki öğretmenlere 15-19 Ocak tarihleri arasında tasarım ve beceri atölyeleri hizmet içi eğitimi gerçekleştirilmiştir. Emeği geçen öğretmenlere teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuzda 18 Ocak 2024 tarihinde Tarihi Yarımada ve İstanbul Arkeoloji Müzesi gezisi düzenlenmiştir. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuzda Beden Eğitimi Öğretmenimiz Savaş DURMUŞ tarafından "Afet Farkındalık Eğitimi" gerçekleştirilmiştir. Emeği geçen öğretmenlerimize çok teşekkür ederiz.

Ock

2024 Yılı Enerji Verimliliği Haftası kapsamında bilinçlendirme ve tanıtım video ve görsellerine ulaşmak için tıklayınız.

Ock

Çok kıymetli hamimiz sayın Nafiz Muzaffer EĞİLMEZ okulumuzu ziyaret ederek Grafik ve Fotoğraf alanı atölyemize, öğrencilerin mesleki gelişimine katkı yapacak, alanla ilgili materyaller gönderilmesini sağlamıştır.

İTO‘nun değerli katkılarına ve Hamimize, bu vesileyle okulumuza göstermiş olduğu yakın ilgiye çok teşekkür ederiz.