HAZİRAN DÖNEMİ SORUMLULUK SINAVLARI

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Haziran Ayı Sorumluluk Sınavları 03 Haziran 2024 tarihinde başlayacaktır. Sorumluluk Sınavlarına katılacak beklemeli durumdaki öğrencilerimizin, buradaki dilekçenin bilgisayar çıktısını doldurup imzalayarak 20 Mayıs 2024 Pazartesi günün mesai sonuna kadar okul idaresine elden teslim etmesi gerekmektedir. Hâlen okula devam ediyor olup alt sınıflardan sorumlu dersi bulunan öğrencilerimizin sınava girmek için dilekçe vermesine gerek yoktur.

Dilekçe vermesi gereken (4 yıl okuduğu halde zayıf dersi/dersleri bulunduğu için mezun olamayıp beklemeli duruma düşen) öğrencilerimizin listesi için tıklayınız.

Sorumluluk listesi için tıklayınız.

Not: Sınav programı, okula teslim edilen dilekçelere göre otuşturulacak ve ilan edilecektir. Sınava girecek öğrencilerimize başarılar dileriz.

Yayın: 01.05.2024 - Güncelleme: 06.05.2024 16:17 - Görüntülenme: 133